Kraftig TV-kort fra Leadtek

Leadtek WinFast PVR2000 er en oppgradert løsning med ny maskinvare, som gir bedre bildekvalitet og mindre belastning av PCen. Vi har testet og sammenlignet med tidligere modeller.

Publisert
Sist oppdatert

TV-kort finnes i mange varianter, men det er to hovedtyper: De rimeligeste komprimerer videodataene ved hjelp av prosessoren i PCen, mens de dyrere har egen maskinvare som tar seg av denne oppgaven. Fordelen er at du da kan bruke PCen som vanlig, mens du tar opp TV-sendinger i bakgrunnen.

Vi har testet flere TV-kort fra Leadtek og spesielt de rimeligste løsningene har vært veldig bra. Nå kommer det altså en ny utgave - WinFast PVR2000 - med komprimering i maskinvare, til en pris som er svært konkurransedyktig.

Installasjon

Flere av de tidligere løsningene fra Leadtek har vært litt plundrete å installere. Denne gangen gikk installasjonen derimot helt smertefritt.

Braketten har kontakter for TV, FM, video og lyd inn fra ekstern videokilde og kontakt for kabelen med "øyet" for fjernkontrollen.

Det følger også med en lydkabel som kobles internt til en av inngangene på lydkortet (samme type som tidligere ble brukt for lyd fra CD-spillere) eller på hovedkortet hvis du har integrert lydkort. Hvis PCen din ikke har muligheter for slik tilkobling har du et problem...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer