Kraftig webverktøy fra Adobe

Webtjenester skal nå bli enklere å lage. DinSide har sett en demonstrasjon av Adobe GoLive 4.0, og vi ble langt på vei imponert. En rekke operasjoner har blitt enklere, tryggere og kraftigere enn det vi har sett i andre tilsvarende produkter.

Kraftig webverktøy fra Adobe
Publisert

Adobe kjøpte opp GoLive Systems i januar, og overtok med det programmet CyberStudio. I mars nylanseres dette produktet i Mac-versjon, men under nytt navn: Adobe GoLive 4.0. Det vil gå en måned eller to lenger før produktet blir tilgjengelig for PC.

Sikter mot proffene

GoLive 4.0 retter seg mot den typen webtjenester som viser raskest vekst: Store og krevende informasjonssteder. GoLive synes samtidig å ha nok smidighet til å være et effektivt verktøy også for mindre webtjenester

Adobe har lagt mye arbeid ned i at GoLive skal få gode løsninger for kontroll med hele webtjenester. Oversiktlige kart over alle dokumenter og hvordan disse er knyttet sammen og kontrollrutiner for å finne døde lenker, vil være to av flere verktøy som bidrar til å sikre kvaliteten på webløsninger.

Enkel redigering

Demonstrasjonen viste at all form for informasjon behandles likt av GoLive. JavaScripts, bilder, tekst, filmer osv. settes enkelt inn på sidene, og kan flyttes rundt omtrent som i et desktop-publishing-program. Golive lager alle nødvendige tabellkoder for å plassere elementene akkurat der du ønsker. Slikt skaper en lavere terskel for bruk av avanserte løsninger, og dermed kanskje også mer spennende webtjenester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer