Kraftige PCer for stramme budsjetter

MYE FOR PENGENE: Har du en skjerm fra før, og 4-5.000 kroner å bruke på en ny PC? Da blir du kanskje overrasket av å se hvor mye du får for pengene akkurat nå!

Publisert
Sist oppdatert

Vi tok kontakt med noen av de største leverandørene som skreddersyr PC-løsninger via nettet, og bad dem sette sammen PCer men en makspris på 5.000 kroner. Denne summen skulle inkludere det mest nødvendige av programvare, samt tastatur og mus.

NB! Dette er ikke noen ordinær sammenligning av PC-tilbud, neste sammenligning av dyrere, komplette PCer kommer i begynnelsen av november!

Svarene vi fikk fra leverandørene overrasket oss egentlig ikke: Du får nå PCer som er fullt brukbare til det meste - ikke bare Internett og kontorbruk, men også film, musikk og bildebehandling, uten at det behøver å ruinere deg. Vi snakker her om PCer for folk flest, med helt vanlige ønsker og behov i den digitale tidsalder.

Samtlige PCer er dessuten mulig å bygge ut, for å tilfredsstille nye ønsker og behov hos brukeren i fremtiden. Dermed kan du få glede av PCen i flere år. Og det kan være smart å bygge ut etter hvert som behovene melder seg; PCen blir gjerne svært mye dyrere dersom du allerede nå spesifiserer den til å løse oppgaver du kanskje vil løse en gang i fremtiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.