Krever sjokksum: - Det er meg!

Florida-mann reagerer.

REAGERER: Lawrence Sullivan reagerer på dette bildet i traileren for det neste «GTA»-spillet. Foto: Rockstar Games/skjermdump
REAGERER: Lawrence Sullivan reagerer på dette bildet i traileren for det neste «GTA»-spillet. Foto: Rockstar Games/skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2017 at et arrestasjonsbilde av Lawrence Sullivan gikk viralt, på grunn av hans tatoverte ansikt.

Nå har han igjen havnet i søkelyset etter at spillutvikler Rockstar Games viste fram første smakebit av det etterlengtede spillet «Grand Theft Auto 6» i forrige uke.

Ny trailer til det nyeste spillet i serien «Grand Theft Auto» kom natt til 5. desember. Spillet har en stor fanskare som har ventet lenge på det nye spillet. Video: Rockstar Games/X / Dagbladet Vis mer

Det massive åpen-verden-spillet er satt til den fiksjonelle staten Leonida som er inspirert av Florida, og i den første traileren for spillet, vises et arrestasjonsbilde av en tatovert person.

Vil ha penger

I en video på TikTok hevder han nå at personen man kan se i traileren er basert på ham selv.

- Rockstar Games. Vi må snakke, sier han i videoen, og at dersom dette ikke skjer, vil jeg ha en million dollar eller to, sier han.

- Dere rappa utseendet mitt. Det er meg!, fortsetter han.

I spilltraileren, som ble vist mer enn 93 millioner ganger det første døgnet etter publisering, kan man også se sekvenser på andre hendelser fra Florida. Deriblant en scene der en alligator går inn i en matvarebutikk, noe som skjedde i Jacksonville i 2018.

«Grand Theft Auto 6» vil ikke bli lansert før i 2025. og det er usikkert hvilken rolle den tatoverte figuren har i det ferdige spillet.

Tapte

Dette er imidlertid ikke første gang Rockstar Games har blitt beskyldt for å ha med virkelige folk i spillene sine. I 2014 gikk Lindsay Lohan til søksmål mot utvikleren etter at hun mente hun hadde blitt portrettert på en av lasteskjermene i «Grand Theft Auto 5».

Søksmålet ble avslått av New Yorks høyesterett i 2016, skriver Business Insider.