Krigsstrategi fra SSI:Soldiers at War

Strategispillet ”Soldiers at War” er ikke revolusjonerende på noen måte, og har en del svakheter. På den annen side har spillet en spennende setting og gode detaljer, og egner seg godt hvis du liker å utvikle dine egne scenarier. Slike scenarier kan også hentes fra leverandørens websted.

Soldiers at War er rik på detaljer.
Soldiers at War er rik på detaljer. Vis mer
Publisert

Soldiers at War er utgitt av SSI, et firma som eies av Mindscape. Når man har brukt spillet en stund, ser man at dette ikke er verdens beste strategispill. Det er mange som har prøvd å lage strategispill av denne typen før – og fått det til bedre. Men man kan ikke alltid være best.

For de som kjenner til X-Com-serien, kan det nevnes at de bruker en lignende spillmotor: Du ser alt ovenfra, og styrer de forskjellige soldatene i runde-basert tid.

Dette har både fordeler og ulemper. Fordelen er at du får god tid til å tenke ut en slagplan, og det blir lettere å spille taktisk godt. Ulempen er at du mister mye av spenningen. Det ville blitt mer realistisk om du måtte ta avgjørelsene raskt, for å unngå å tape.

Ikke de helt store perspektiver

Dette er subjektive ting, andre mener kanskje det motsatte. Dessverre er det andre mangler å sette fingeren på. Spillet er meget begrenset når det gjelder hvordan du kan spille. Plottet er amerikanere mot tyskere. Det fungerer helt fint – bortsett fra at du ikke kan velge hvem av dem du vil være. Det burde ikke være problematisk å gjøre begge sider tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer