Kule gaver til under 200 kroner

Stramt julegavebudsjett? Her er billige duppedingser som garantert blir en suksess.

Publisert
Sist oppdatert

Det er finanskrise, mange jobber står i fare, og snart er det jul. Det er en uheldig kombinasjon for mange, og derfor kan det være gode grunner til å tenke økonomi i større grad enn de foregående år denne julen.

Les også: Vi handler mindre

Stadig billigere forbrukerelektronikk

Heldigvis behøver ikke kostnadsbesparelse nødvendigvis gå på bekostningen av innholdet i pakkene. Duppedingser og forbrukerelektronikk er, til tross for stigende dollarkurs i det siste, nemlig fortsatt mulig å kjøpe til svært rimelige priser.

Har du tips til billige julegaver fra elektronikkhyllene? Bruk debatten nederst!

Mange av produktene er dyre når de introduseres i markedet. Etter et par år er gjerne prisene bare en brøkdel av hva de var i utgangspunktet. Store volum, effektive produksjons- og distribusjonslinjer, og kinesisk arbeidskraft er noe av forklaringen som ligger bak de mange latterlig lave prisene.

12 billige suksess-gaver

I bildeserien under har vi samlet 12 elektroniske duppedingser og julegaveidéer som alle har én ting felles: De koster under 200 kroner, og fås kjøpt i norske nettbutikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer