Kundene slakter Telenor

Oslo (NTB): Telenor slaktes av kundene i en landsomfattende undersøkelse som måler kundetilfredshet.

Publisert
Sist oppdatert

Undersøkelsen er gjennomført innenfor områdene mobiltelefoni, fasttelefoni og bredbånd. I alt 3.122 privatpersoner og bedrifter er intervjuet i undersøkelsen som EPSI (European Performance Satisfaction Index) Rating står bak. Undersøkelsen er gjennomført i samarbeid med Handelshøyskolen i Stockholm og Oslo Markedshøyskole, skriver Stavanger Aftenblad.

De mindre telefonoperatørene som Chess Communication, Telio og Ventelo har flest fornøyde mobiltelefonkunder på det private mobilmarkedet. På bedriftsmarkedet scorer NetCom høyest, tett fulgt av de mindre operatørene som er best i privatmarkedet.

Telenor klarer ikke å slå de mindre selskapene på et eneste område som gjelder kunderelasjoner, og kommer særlig dårlig ut på verdi for pengene.

Telenor sier i en kommentar til Stavanger Aftenblad at kundene er blitt mer krevende, og at terskelen for å få misfornøyde kunder er senket.

Telenor ligger dårligst an både på mobiltelefoni og fasttelefoni, men gjør det noe bedre innenfor bredbånd privat. Her er likevel kundetilfredsheten lavest innenfor områdene undersøkelsen tar for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer