Kundeservice 2.0

Å ringe kundeservice er bare SÅ 2008.

Kundeservice 2.0
Publisert
Sist oppdatert

De sosiale mediene er i ferd med å revolusjonere hvordan informasjonen flyter på Internett. Flere store nettbutikker, nettleverandører og andre har blant annet opprettet såkalte fan pages på Facebook der de kommuniserer med sine kunder på en ny og mer personlig måte enn før.

Twitter er også blitt et medium mange bedrifter overvåker, vi i DinSide inkludert. Nevner du DinSide i en tweet, dukker den opp i min Twitter-klient (uavhengig av om jeg følger deg fra før eller ikke), og stort sett prøver jeg å følge opp det som blir sagt om arbeidsplassen min. Twitters sannstidstilnærming der informasjonen formelig dyttes på deg gjør dette mye lettere enn å følge med på foraer og andre nettsteder.

Jeg lot meg imidlertid imponere over Telenor i dag, som nå har kontaktet meg to ganger pr telefon, sendt tre SMS og én e-post basert på én tweet, der målet har vært å løse problemet jeg hadde. Man kan selvsagt tro at ivrigheten skyldes min stilling som teknologijournalist for Norges største forbrukernettsted1, men nei - jeg vet om flere i helt andre stillinger som har fått tilsvarende hjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer