La andre gjøre jobben

Du trenger: Et digitalt bilde Internettilkobling Penger til å betale for jobben

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du ikke har skriver, men likevel ønsker å lage personlige julekort, har du likevel mange forskjellige løsninger å velge mellom. Visste du for eksempel at Posten har en "halvelektronisk" løsning?

Du sender bare bildet ditt til Posten via Internett, så lager Posten et postkort av det, og putter det i postkassen til mottakerne. Tjenesten heter CPR, og du kan lese mer om den her. Løsningen koster mellom 11 og 15 kroner, avhengig av hvor mange kort du sender.

Fotobutikker

Fotobutikkene på Internett er selvsagt også på banen nå, og mange har kampanjer for deg som ønsker å skape dine egne julekort. Men her gjelder det å være raskt ute, siden du først må få kortene hjem i posten til deg, for så sende dem videre - i god tid før jul.

Enkelte butikker har interaktive verktøys om lar deg skreddersy kortene direkte i nettleseren. Her kan du bruke både egne bilder og småbilder hentet fra fotobutikkens arkiver. Eksempelet under er hentet fra Fotoknudsen.no, og her kan du også legge din egen tekst på kortene.

Stedene vi sjekket tok fra 5 kroner og oppover for disse løsningene, avhengig av formater og antall kort. I tillegg kommer naturligvis kostnadene knyttet til porto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer