Lafayette MediaReady 4000: Endelig alt-i-ett

Produktet er det nærmeste du foreløpig kommer en sammensmelting av datamaskinen og AV-utstyr. Selvfølgelig er alt oppgraderbart.

Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere ønsker tilgang til PC-funksjoner fra sofakroken. Enkelte velger til og med å bygge seg en PC nr 2 og kobler den til TVen, og Microsofts Media Center-konsept har også funnet veien til enkelte hjem. Men det var først under årets CES-messe i Las Vegas at PC-bransjen virkelig viste at de har fått øynene opp for behovet.

Løsningene som har vært tilgjengelig så langt har på den annen side ikke vært uten kompromisser. Dette har San Diego-firmaet VWB (Video Without Boundaries) tenkt å forandre på. Deres produkt Lafayette MediaReady 4000 ble faktisk et av de mest populære objektene under årets CES - og er blant produktene som er blitt nominert til prisen "Best of CES" i år.

Midt i mellom eller begge deler?

Produktet skiller seg ikke særlig ut fra en standard Hifi-komponent rent designmessig, men på innsiden sitter en fullblods PC (VIA EPIA M10000 Mini-ITX hovedkort og VIA prosessor) - og en 20 GB 2,5" harddisk. Både i front og bak sitter dessuten både USB-porter, Firewire-port, parallellport, ethernet-port, seriellport og PS/2-porter, sistnevnte for tilkobling av tastatur og mus - om du ikke skulle ønske å benytte den trådløse løsningen som leveres med enheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer