Lag 3D-mennesker i Poser 4

Poser 4 er her, med mange nye figurer og muligheter. Nå er det enda enklere å lage avanserte presentasjoner, tegnefilmer eller elegante bilder. Og alt i lekker 3D, naturligvis. Vi har testet programmet.

Nytt i Poser 4 er at du kan bygge figurer med bare klær. Her ser du at fire klesobjekter (genser, bukse og to sandaler) har naturlige former, uten at det er en menneskefigur inni.
Nytt i Poser 4 er at du kan bygge figurer med bare klær. Her ser du at fire klesobjekter (genser, bukse og to sandaler) har naturlige former, uten at det er en menneskefigur inni. Vis mer
Publisert

Poser har gjennom flere år vært et svært 3D-populært program for å utvikle presentasjoner og illustrasjoner hvor mennesker (og til en viss grad også dyr) har vært hovedmotivet. I Poser finnes et galleri med mennesker og objekter tegnet som naturtro 3D, og som du kan vri, vende og endre på etter eget hode. Nå har versjon 4 kommet på markedet – vår test av versjon 3 finner du her.

Poser 4 fra MetaCrations ser helt likt ut som Poser 3, alle menyer og knapper er der de var, og du må kikke nøye før du oppdager tilleggene som har kommet i denne nye versjonen. Poser 4 er i stor grad en utvidelse av Poser 3, og det er forholdsvis få nye funksjoner.

Få nye funksjoner

Dette er de nye funksjonene som kommer med versjon 4:Et justerbart tegnefilter (Sketch Designer), som lar figurene du arbeider med få preg av å være tegnet med blyant eller kullstift.Deformering, slik som Magnet, som gir deg muligheten til å trekke i flater eller enkeltdeler av figurene. Wave og Turbulence lar deg legge uroligheter til objekter, f.eks. klær og flater. Teksturer kan nå defineres som gjennomsiktige og de kan gi refleksjoner fra omgivelsene.Nå er det mulig å sette så mange lys på objektene som du ønsker, men dette tidligere var begrenset til tre lys.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.