Lag din egen sky på minuttet

Del filer og strøm musikk eller film.

DETTE ER TONIDO: Med gratis-tjenesten Tonido er det din egen hjemmemaskin som er sky-tjenesten. Det betyr at du kan dele så mye du vil. Strømming av musikk og film er innebygget, og enkelt i bruk. Foto: TONIDO
DETTE ER TONIDO: Med gratis-tjenesten Tonido er det din egen hjemmemaskin som er sky-tjenesten. Det betyr at du kan dele så mye du vil. Strømming av musikk og film er innebygget, og enkelt i bruk. Foto: TONIDO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Tonido er det kjempelett å nå filene på maskinen din, og lar du PC-en din stå på, kan du også strømme alt av innholdet direkte til nettbrettet eller mobilen, eller til laptopen om du er på farten.

Lett å sette opp

Det geniale med Tonido er at det er så utrolig lett å sette opp. Det eneste du gjør på PC-en som serverer filene, er å installere et lite program som kjører i bakgrunnen.

Tonido-programvaren finnes til Windows, Mac og Linux.

Når programmet er installert, henter du innholdet du har delt fra maskinen direkte i nettleseren, eller på mobilen eller nettbrettet via en rekke Tonido-apper (iPhone, iPad, Android, Windows Phone, BlackBerry og BlackBerry PlayBook).

Du kan laste ned enkeltfiler (det er ingen begrensninger på filstørrelse), se bilder, og strømme film og musikk med den innebygde mediaspilleren.

Slik kommer du i gang

Det viktigste du gjør når du oppretter en gratis Tonido-konto, er å velge en adresse til innholdet ditt.

For å unngå snoking anbefales det ikke å bruke ditt hele navn. Det beste er et kallenavn eller navnet på maskinen hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer