Coronaviruset:

Lag en egen «vask hendene»-plakat

… med sangteksten du ønsker.

VELG SANG, LAG PLAKAT: Denne artige tjenesten lar deg lage instruksjoner for å vaske hender med valgfri sangtekst. Og ja, du ble akkurat rickrollet. Foto: Pål Joakim Pollen
VELG SANG, LAG PLAKAT: Denne artige tjenesten lar deg lage instruksjoner for å vaske hender med valgfri sangtekst. Og ja, du ble akkurat rickrollet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Sjelden har det vært mer fokus på å vaske hendene skikkelig, for der er det mange som slurver.

En undersøkelse fra 2013 viste at gjennomsnittspersonen bare vasket hendene i 6 sekunder, mens anbefalt lengde på håndvasken er faktisk er 30-40 sekunder.

Her ser det med andre ord ut til at folk trenger veiledning.

Det synes sannsynligvis den britiske utvikleren William Gibson også. 17-åringen har nemlig laget en litt artig tjeneste han har kalt «Wash your lyrics».

Her kan du rett og slett lage en «vask hendene»-plakat, der hvert punkt i oppskriften er tekstet med en strofe fra sangen du velger. Du må angi både sangnavn og artist, og så søker tjenesten etter sangteksten og klistrer på ei linje på hvert bilde.

Her har vi laget en variant med Rick Astleys udødelige Never gonna give you up:

Og her en med Knutsen og Ludvigsens Dum og deilig:

Det er selvsagt ikke sikkert at sangteksten du velger gjør at håndvasken varer i 30-40 sekunder, så der må du nesten prøve deg frem. Og det kommer dessuten an på hvor raskt teksten synges.

Tjenesten lar deg også lage tilsvarende plakat for å rense hendene med Antibac.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer