Lag en font av håndskriften din

...og det helt gratis!

Lag en font av håndskriften din
Publisert
Sist oppdatert

For over to år siden skrev vi om Fontifier, som lot deg lage en skrifttype av din egen håndskrift; vel og merke mot betaling.

Les også: 20 fantatsiske fonter med Æ, Ø og Å!

I samme gate finner vi dagens godbit, YourFonts. Den åpenbare fordelen i forhold til Fontifier er at YourFonts er helt gratis å bruke.

Fremgangsmåten er den samme - du laster ned en mal, skriver den ut og begynner å fylle inn dine egne bokstaver.

Kjekt er det også at YourFonts har med en rekke ekstra tegn, og du kan også få med signaturen din hvis du ønsker det. De norske tegnene er også på plass (på ark nummer to), og du velger selv ut hvilke bokstaver du ønsker å fylle ut - fonten som genereres inneholder bare tegnene du har valgt å ta med.

Malen ser typisk slik ut:

Når du så har fylt ut malen, må du scanne den inn. Deretter laster du opp den scannede utgaven til YourFonts.com. I skrivende stund er tjenesten såpass overbelastet at opplastingen er blitt midlertidig deaktivert, men er du på pletten i morgen tidlig, sover amerikanerne og da bør sjansene være gode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer