Lag en mixtape!

Lag din egen mixtape og del den med andre.

Publisert
Sist oppdatert

Musikk kan uttrykke så mangt og kommer i alle former. Ingenting sier "Jeg hater deg" mer enn Britney-singelen du ga som en spøk til kompisen din forrige jul. Eller hva med en CD til dama med alle klinelåtene fra ungdomstiden?

Med kassetten fikk man mulighet til å lage sine egne samlealbum med de personlige favorittene. I dag er dette lettere enn noen sinne med CDen, men selvsagt finnes det tjenester på nettet som lar deg gjøre det samme.

Del med venner

Mixwit er mixtapes i Web 2.0-format. Kort fortalt lar tjenesten deg lage en playlist med sanger du henter fra nettet og dele den med andre.

Oppsettet er ganske enkelt: Legg inn en URL til en MP3-fil eller søk etter sanger som ligger på nettet og dra de over til spillelisten.

Mixtape på en, to, tre.
Mixtape på en, to, tre. Vis mer
Nostalgi på høyt nivå.
Nostalgi på høyt nivå. Vis merNår du har lagt til sangene du vil ha med, er det på tide å pynte litt på kassetten. Her kan du velge mellom en rekke ferdige templates, laste opp ditt eget bilde eller lage din egen template fra en PDF-mal.

Her er det også mulig å bytte font og størrelse på skriften.

Hva ville vel en mixtape vært uten muligheten til å dele den med de du er glad i? Heldigvis har Mixwit gode muligheter for det også. Når du publiserer mixtapen kan du publisere den til sider som Facebook eller iGoogle, få en direktelenke eller HTML-koden for å legge den på nettsider.

Under ser du resultatet av vårt lille Mixtape-eksperiment. Adressen for å lage din egen er Mixwit.com. Du kan registrere deg, men det er ikke nødvendig.


Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer