Lag et roterende 3D-bilde

Kjekk nettjeneste når du skal vise frem det du skal selge.

Lag et roterende 3D-bilde
Publisert
Sist oppdatert

Skal du selge noe på nett?

Ved siden av utfyllende tekst er først og fremst bilder kjærkomment slik at eventuelle kjøpere får et inntrykk av hva du skal selge.

Nettjenesten 3Dbin drar den ett hakk lenger - ved å laste opp en haug av bilder av produktet, genereres det en 3D-utgave som kan roteres i nettleseren.

Vi har prøvd - se eksempelvideo lenger ned i artikkelen!

Gratis å prøve

Ved å registrere en konto, kan du prøve helt gratis. Gratisversjonen lar deg lage så mange 3D-bilder du vil, men bare tre av dem kan deles med andre til en hver tid (du kan slå av og på hvilke du vil dele). I tillegg får du et stempel med 3Dbin-logoen lagt over, og oppløsningen begrenset til 300x300 piksler.

Velger du å betale $10 i måneden, får du 10 bilder, høyere oppløsning og muligheten for å erstatte 3Dbin-logoen med din egen. I tillegg genereres fila kjappere (det tok cirka ett minutt da vi prøvde gratisversjonen).

Stora paketet koster $45 i måneden og gir deg 50 bilder, alle fordelene fra $10-versjonen og i tillegg raskere opplasting av bildene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.