Lag hemmelige PDF-dokumenter

Redd for at dokumentene skal havne på avveie? Da kan du passordbeskytte dem enkelt ved hjelp av Doro PDF Writer.

Med Doro PDF Writer behøver du ikke å engste deg for at uvedkommende får tilgang til dokumenter som ikke vedgår dem.
Med Doro PDF Writer behøver du ikke å engste deg for at uvedkommende får tilgang til dokumenter som ikke vedgår dem. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har dokumenter liggende på PC-en som i beste fall er kjedelig om kommer på avveie. Det kan for eksempel være ymse personlige saker, registreringsdata, produktnøkler, kontonumre og annet sensitivt materiale (jada, vi kan vel være enig i at det ikke er helt bra).

Samtidig bruker flere og flere av oss bærbar PC, som er et langt mer yndet tyveriobjekt enn den gamle stasjonære traveren som støver under pulten. Dermed er sjansene også større for at disse tingene på ett eller annet tidspunkt havner i gale hender.

Man kan selvfølgelig kryptere harddisken, partisjoner eller mapper, og vi har beskrevet hvordan du gjør det i en rekke artikler her på DinSide gjennom årene. Jeg har samlet noen av de viktigste nederst i denne artikkelen.

For mange av oss, undertegnede inkludert, er det imidlertid lite av det som ligger på harddisken jeg tror tyver vil ha den minste interesse av å få tilgang til. Da kan det være en god idé å passordbeskytte det lille man har av sensitive dokumenter på en kjapp og effektiv måte.

Virtuell skriver

Det er her Doro PDF Writer kommer inn i bildet. Du tar ganske enkelt dokumentet, bildet eller hva du enn måtte ønske å passordbeskytte, trykker på utskriftsknappen og velger den virtuelle Doro-skriveren. Deretter blir du møtt av en dialogboks som stiller noen spørsmål om dokumentet ditt, inkludert spørsmål om du vil kryptere dokumentet (128 bits) og passordbeskytte det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer