Lag JavaScript med Scribbler

Scribbler 1.7 er et verktøy for å lage alt fra enkle til proffe JavaScript, VBScript eller script for Dynamisk HTML. Programmet er velegnet for nybegynnere, men samtidig kraftig nok til profesjonelle brukere.

Klikk her for å se stort skjermbilde
Klikk her for å se stort skjermbilde Vis mer
Publisert

Scripts, særlig JavaScript, er den vanligste metoden for å lage effekter og interaktivitet til webtjenester. Men JavaScript er vanskelig å skrive, og editorer for scripts har enten vært vanskelige å bruke eller mangelfulle. Med Scribbler 1.7 vil nye brukergrupper få muligheten til å lage egne scripts.

Mange muligheter

Selv om arbeidsvinduet i Scribbler 1.7 minner om HTML-editorer som f.eks. AceExpert 3.02 og HomeSite 4.0, er ikke dette en HTML-editor (selv om det finnes enkle rutiner for å lage HTML også). Scribbler er et program for å lage Javascript, VBScript og Dynamisk HTML som kan legges inn på web-sider.

Scribbler 1.7 inneholder et bibliotek med koder for JavaScript, VBScript og Dynamisk HTML som er ordnet i oversiktlige lister. Kodene kan trekkes over i dokumentet du arbeider med, og tilpasses der.

I tillegg følger det med ca. 30 gratis rutiner. Egenskapene til disse rutinene justeres i egne dialogbokser, og du trenger ikke store kunnskaper om scripts for å gjøre dette.

Dessverre er rutinene som følger med stort sett bare middels interessante og begrenset til visuelle effekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer