Slik lager du apper av faner i Google Chrome

Lag programmer av Chrome-faner, og få din egen Messenger-app!

Se det superenkle trikset i videoen over. 

ENKELT: Se hvordan du lager snarveier og får nettsider til å oppføre seg som alle andre programmer. Video: Ole Petter Baugerød StokkeVis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google har en drøm om en verden som ikke skiller mellom nettsider og tradisjonelle programmer. For eksempel kan ikke deres Chromebook-PC-er gjøre stort annet enn å kjøre nettopp nettsider.

Så har også nettsider forandret seg mye de siste åra; det som bedre beskrives som «web-apper» kan ofte gjøre mye av det samme som et tradisjonelt program, og vel så det.

Derfor har også Googles nettleser Chrome muligheten til å ta en nettside og gjøre den til noe som oppfører seg som et vanlig program. I videoen øverst ser du hvor enkelt det er!

Dette er kanskje ikke noe du ønsker å gjøre med for eksempel Dinside, men absolutt noe du bør prøve med for eksempel Facebook Messenger – som siden sist har fått sin helt egen nettside som passer perfekt til dette.

LES OGSÅ:
Messenger-triksene du kanskje ikke kunne fra før
Det ser ut som du får en video på Messenger, men det er svindel!
Med denne laster du enkelt ned hele Messenger-samtaler

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer