Lag puslespill på blekkskriveren

Markedet for blekkskriverrekvisita er i milliardklassen bare i Norge, og produsentenes oppfinnsomhet kjenner ingen grenser. Har du en blekkskriver og en 5-åring i familien, har vi funnet den perfekte gave.

Publisert

CeBIT har en hel utstillingshall viet skrivere, og svært mye av aktiviteten er rettet mot blekkskrivermarkedet. Mange av aktørene selger ulike former for refill-løsninger til blekkskrivere, og det er ikke så rart. Selve investeringen i en blekkskriver er liten i forhold til driftskostnadene, og det er her produsentene henter overskuddet.

Et puslespill på blekkskriveren

En artig idé som presenteres av det amerikanske selskapet Compu Jet (selges blant annet i kjeden Binders i Norge), er en pakke som gjør at du kan lage puslespill til barna på din egen blekkskriver. Tenk deg hvor begeistret 5-åringen vil bli hvis det ferdige resultatet av puslingen viser seg å være et bilde av 5-åringen selv.

Prinsippet som brukes er det samme som brukes for å overføre utskrifter til t-skjorter. Først skriver du ut motivet på et spesielt papir, deretter stryker du utskriften på det spesielle puslespillet med et helt vanlig strykejern. Til slutt brekker du bitene forsiktig fra hverandre, og puslespillet er klart.

Mye artig for blekkskrivere

Dette er bare et eksempel på alle de artige bruksområdene du kan finne til blekkskriveren din. På CeBIT-messen ble det også vist frem et utall andre bruksområder som selvklebende merkelapper i alle fasonger, og ulike former for billig fotopapir i mange størrelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer