Lag smilende epost

Du har sikkert sett dem mange ganger - de gule små smilefjesene som stadig dukker opp md nye ansiktsutrrykk, i eposter og meldinger på nettet.

Publisert
Sist oppdatert
Lag smilende epost
Lag smilende epost


Det finnes epostprogrammer hvor du enkelt kan hente inn smilefjes - såkalte smileys, ved enkle tastetrykk. Et av de mest brukte er Incredimail, men også web-basert epost som Yahoo Mail har denne muligheten innebygd.

Brukere av Outlook, Outlook Express og de fleste andre epostprogrammer har derimot vært henvist til paranteser og kolon når humøret skal uttrykkes i elektronisk form. Inntil nå.

(fortsetter under reklamen)


Enkelt

(Klikk på bildet for å se programvinduet i full størrelse)
(Klikk på bildet for å se programvinduet i full størrelse) Vis mer


Schmaili er et lite program som legger seg på startlinjen nederst til høyre. Når du skriver en ny epost og ønsker å sette inn et smilefjes, beveger du bare musepekeren over programikonet, og får umiddelbart tilgang til godt over hundre morsomme og animerte fjes. Et enkelt klikk på ønsket fjes, og det settes inn i eposten din ved markøren. Svært enkelt, og ikke minst gøyalt.

Programmet kan brukes gratis, men registrerte brukere får tilgang til ikke mindre enn 850 kategoriserte fjes. Registreringen koster $9,50.

NB! Fungerer ikke med norsk versjon av Outlook. Fungerer derimot helt fint med Outlook Express, alle språkversjoner.

Lag smilende epost


Schmaili kan lastes ned fra denne siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer