Lager orgel-deksel til iPad

Lar deg spille på ekte tangenter.

Med C.24 får du ekte tangenter i dekslet. Foto: Produktvideo
Med C.24 får du ekte tangenter i dekslet. Foto: Produktvideo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skjermberøring er vel og bra, men fysiske knapper og taster gir ofte den beste følelsen. Slik er det også for de fleste musikere, og C.24 er et helt spesielt iPad-deksel myntet på spilleglade tangentister.

Ekte tangenter

For i motsetning til de mange tastatur-dekslene som finnes der ute, er C.24 et orgel-deksel med ekte tangenter, og det vil fungere mot alle musikk-apper som støtter MIDI, lover utvikleren Miselu.

Signalene sendes til iPad-en trådløst via Bluetooth, og tastene er konstruert slik at de skiller mellom myke og harde trykk, akkurat som på et ekte piano.

Her er en demovideo av produktet:

Snart i produksjon?

Produkter er imidlertid ikke helt klart for markedet ennå. Det er såkalt Kickstarter-prosjekt der publikum inviteres til å bidra økonomisk for å finansiere utvikling og markedsføring. I skrivende stund har 896 personer bidratt med totalt 92.525 amerikanske dollar. Målet er 99.000 dollar innen 8. august for å kunne sette C.24 i produksjon.

Les mer om prosjektet på Kickstarter.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer