Lagre DVD på PC og spile av på PS3/Xbox360

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg har etterhvert funnet ut at DVD-samlingen tar ganske mye plass, ser ikke så bra ut og hadde vært greit å hatt lagret digitalt. For å gjøre de enkelt tilgjengelig samtidig som de tar opp minimalt med plass kunne jeg tenkt meg å hatt de lagret på en harddisk. Og at jeg dermed med et eller annet slags mediasenter enkelt kunne funnet dem frem og spillt dem; helst med menyer og i like bra kvalitet. Har kikket litt rundt på nettet og prøvt noen programmer, uten at jeg helt har funnet det jeg er ute etter. Det finnes flere programmer som kan rippe dvd-en over til f.eks. en .avi-fil. Men jeg ønsker å ha (så og si) hele platen, slik som f.eks. en .iso-fil. Dermed kunne jeg, med et greit program, bladd meg igjennom DVD-ene, valgt den jeg ville se, og voilá - der startet den. Det behøver ikke å være gratis, jeg kan godt betale for det - bare det funker. I utgangspunktet har jeg tenkt å kjøpe meg en PS3 eller en Xbox, så dersom det finnes programmer som funker til en av disse hadde det vært optimalt. Eventuelt kan jeg kjøpe/lage til en mediasenter-pc. Er det noen greie måter å "krympe" DVD-samlingen på?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer