Lagre innhold fra Outlook Express

Publisert
Sist oppdatert

Hei.

Jeg har problemer med dataen og må nok formatere den og installere den igjen. Derfor må jeg ta kopi av alle dokumenter o.l. Det er greit nok, men hvordan kan jeg ta vare på alle mailene i outlook express og likedan adresseboken? Skal jeg bruke eksportere? Hvordan? Dessuten: Finnes en link til en online bruksanvisning for både dette og formatering av harddisk generelt? Eller forslag til trykksak som kan være nyttig og hvor jeg kan skaffe slik? mvh Torbjørn

Datadoktoren svarer

Heisann!

Microsoft har faktisk en detaljert ”oppskrift” som tar for seg Outlook Express. Den er dessverre ikke illustrert, men det er bare å følge den slavisk – da får du overført epostfilene, adresseboken, innstillinger for epostkontoen og nyhetsgrupper (news).Du finner guiden her.

Når det gjelder formatering er dette noe Windows hjelper deg med når du reinstallerer. Vi har skrevet en ”trinn for trinn” installasjonsguide for XP, som også kan brukes som en slags mal dersom du har tenkt å installere et annet OS.Les mer i denne artikkelen!

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer