Langsom videoredigering

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg har en Dell Intel Core i7 920, 6 gB RAM og 64-biters operativsystem. Den fungerer utmerket til det meste, men når det gjelder redigering av HDvideo, er den ikke noe særlig. Jeg bruker Pinnacle Studio 11 som redigeringsprogram. Problemet er ikke at den bruker mye av CPU og slikt, den bruker riktignok lang tid på å behandle filene, men pcen bruker ikke noe mer av ytelsen av den grunn. Alt tar utrolig lang tid uten at pcen jobber noe tyngre, vifta begynner ikke å gå en gang. Derfor lurer jeg på om det er mulig, eller om det finnes ett program som gjør at pcen jobber på full speed når jeg bruker pinnacle? om det finnes et program jeg kan bruke til å justere hvilke oppgaver pcen skal bruke mest ytelse på og hvilke den skal bruke minst av, hvis du skjønner? på forhånd tusen takk:) Med vennlig hilsen Joakim

Datadoktoren svarer

Hei

Pinnacle Studio 11 er noen år gammel og ikke tilpasset flerkjerneprosessorer og 64-bits operativsystem.

Skal du utnytte maskinen og operativsystemet må du ha programmer som er skrevet for nyere maskinvare. DU kan enten oppgradere Studio 11 til Studio 14, eller teste ut et annet program. Flere av konkurrentene lar deg laste ned 30 dagers prøveversjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer