Apples TV-strømmetjeneste nærmer seg

- Lanserer Netflix-konkurrent 25. mars

En abonnementstjeneste for nyheter skal også være på trappene.

SNART STRØMMER DET PÅ: Apple-sjef Tim Cook skal avduke nye strømmetjenester i neste måned, ifølge flere medier. Foto: Elijah Nouvelage/Reuters/NTB Scanpix
SNART STRØMMER DET PÅ: Apple-sjef Tim Cook skal avduke nye strømmetjenester i neste måned, ifølge flere medier. Foto: Elijah Nouvelage/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: Apple har nå sendt ut invitasjoner til et presseevent den 25. mars. Invitasjonen er en animasjon med en nedtelling som avsluttes med «it's show time», noe The Verge mener er et hint om at den nye TV-tjenesten vil spille en stor rolle.

Hollywood-stjerner kommer

I flere år har det vært snakk om at Apple har hatt planer om å lansere en TV-strømmetjeneste for å ta opp kampen mot blant andre Netflix.

Nå melder både Buzzfeed News og Bloomberg at selskapet skal holde et såkalt «special event» den 25. mars der tjenesten vil bli avduket.

Hollywood-stjerner som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Jennifer Garner med regissør J. J Abrams er blant de celebre gjestene Apple har invitert til å delta på arrangementet, skriver Bloomberg, som siterer sine sedvanlige «kilder med kjennskap til planene».

En av Bloombergs skribenter er Mark Gurman, som i årevis har avslørt kommende Apple-planer med stor treffsikkerhet.

I begynnelsen av januar ble det kjent at iTunes blir tilgjengelig på TV-ene til en rekke store produsenter, som Samsung, Sony og LG. Da fikk ryktene om Apples strømmetjeneste virkelig bein å gå på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer