Lanserer ny Nintendo Switch med OLED

Bedre nett og integrert støtte – kommer i oktober.

NINTENDO SWITCH OLED: Endelig er den offisiell – Nintendo Switch med OLED-skjerm. Foto: Nintendo
NINTENDO SWITCH OLED: Endelig er den offisiell – Nintendo Switch med OLED-skjerm. Foto: Nintendo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere måneder har det versert rykter om at Nintendo skal lansere en kraftigere Switch-konsoll med OLED-skjerm, og nå viser det seg at ryktene stemte.

Nå introduseres den nye konsollen som enkelt og greit heter Nintendo Switch (OLED model).

Nyheten har en 7-tommers stor OLED-skjerm med en oppløsning på 720p – her hintet ryktemakerne 4K så de traff ikke helt blink – og tilkoblet en TV leverer den 1080p, takket være en oppgradert brikke fra Nvidia. Til sammenligning er skjermstørrelsen på den eksisterende Switch-modellen 6,2 tommer.

Foruten OLED-skjermen, har nye Switch to spennende nyheter: den ene er en forbedret støtte – ikke ulik den på Surface Pro-enheter – som skal sørge for at spillkonsollen er mer stabil i bordmodus.

Den andre tingen er innebygget ethernet-kontakt for bedre spillopplevelse over nett. Som kjent, leverer kablet nett fortsatt mindre forsinkelse enn trådløst. Denne porten finner du i TV-dockingstasjonen og kan da bare brukes når du spiller på TV.

Dobler lagringen

I tillegg oppgraderer Nintendo den interne lagringen fra 32 til 64 GB, og den japanske spillgiganten lover også bedre høyttalerlyd i bordmodus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer