Ring Video Doorbell 4 Plus

Lanserer overvåkingskamera med radar

Rings nye lyskasterkamera har 3D-teknologi som gir kart i fugleperspektiv.

RING FLOODLIGHT WIRED CAM PRO: Ring introduserer et nytt utendørs overvåkingskamera med radarteknologi og lyskaster. Foto: Ring
RING FLOODLIGHT WIRED CAM PRO: Ring introduserer et nytt utendørs overvåkingskamera med radarteknologi og lyskaster. Foto: Ring Vis mer
Publisert

Amazon-eide Ring utvider denne uka sin smarthusportefølje med to nye produkter: Ring Floodlight Cam Wired Pro og Ring Video Doorbell 4.

Spesielt Floodlight Cam Wired Pro er en spennende nyhet som bygger videre på Rings nåværende lyskasterkamera, med 3D bevegelsesregistrering og fugleperspektiv.

Tredimensjonal bevegelsesregistrering drar nytte av en radarsensor for å anslå hvor langt unna en person er, og du kan velge hvilke områder kameraet overvåker ved å velge avstandsterskler.

Vanligvis velger man et område på skjermen man ønsker å overvåke, men 3D-registreringen utvider muligheten med avstand.

Med denne teknologien kan Floodlight Cam Wired Pro også levere visning i fugleperspektiv, altså sett ovenfra, for å lage en flykartvisning av registrerte hendelser foran kameraet. På den måten kan du se hvilken vei personer går når de er inne på eiendommen din, forklarer Ring i en pressemelding.

Også Rings Video Doorbell Pro 2 har denne funksjonen, et produkt vi har inne til test.

I tillegg til 3D-registreringen, er de største forskjellene mellom Floodlight Cam og Floodlight Cam Wired Pro justerbare lys. toveiskommunikasjons med støydemping, en kontrollerbar sirene på 110 desibel og bedre mikrofoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer