Ring Video Doorbell 4 Plus

Lanserer overvåkingskamera med radar

Rings nye lyskasterkamera har 3D-teknologi som gir kart i fugleperspektiv.

RING FLOODLIGHT WIRED CAM PRO: Ring introduserer et nytt utendørs overvåkingskamera med radarteknologi og lyskaster. Foto: Ring
RING FLOODLIGHT WIRED CAM PRO: Ring introduserer et nytt utendørs overvåkingskamera med radarteknologi og lyskaster. Foto: Ring Vis mer
Publisert

Amazon-eide Ring utvider denne uka sin smarthusportefølje med to nye produkter: Ring Floodlight Cam Wired Pro og Ring Video Doorbell 4.

Spesielt Floodlight Cam Wired Pro er en spennende nyhet som bygger videre på Rings nåværende lyskasterkamera, med 3D bevegelsesregistrering og fugleperspektiv.

Tredimensjonal bevegelsesregistrering drar nytte av en radarsensor for å anslå hvor langt unna en person er, og du kan velge hvilke områder kameraet overvåker ved å velge avstandsterskler.

Vanligvis velger man et område på skjermen man ønsker å overvåke, men 3D-registreringen utvider muligheten med avstand.

Med denne teknologien kan Floodlight Cam Wired Pro også levere visning i fugleperspektiv, altså sett ovenfra, for å lage en flykartvisning av registrerte hendelser foran kameraet. På den måten kan du se hvilken vei personer går når de er inne på eiendommen din, forklarer Ring i en pressemelding.

Også Rings Video Doorbell Pro 2 har denne funksjonen, et produkt vi har inne til test.

I tillegg til 3D-registreringen, er de største forskjellene mellom Floodlight Cam og Floodlight Cam Wired Pro justerbare lys. toveiskommunikasjons med støydemping, en kontrollerbar sirene på 110 desibel og bedre mikrofoner.

Kameraet filmer i 1080p og har støtte for HDR, samt fargenattsyn. Synsvinkel er i maksimal 140 grader horisontalt og 80 grader vertikalt.

Ring Video Doorbell 4

Ring introduserer også Video Doorbell 4 som er oppfølgeren til Video Doorbell 3. Nyheten er blant annet pre-roll-teknologi i farger – dette er en funksjon som begynner opptaket fire sekunder før personen trykker på ringeklokka – støtte for tobånds WiFi-tilkobling, toveiskommunikasjon og egendefinerte personverninnstillinger.

Kameraet filmer i en oppløsning på 1080p.

Nye Ring Video Doorbell 4. Foto: Ring
Nye Ring Video Doorbell 4. Foto: Ring Vis mer

Video Doorbell 3 Plus har for øvrig også pre-roll, men dog ikke i farger, så den store nyheten for fireren er altså fargestøtte.

Ring Floodlight Cam Wired Pro lanseres i mai med en veiledende utsalgspris på 2799 kroner, mens Video Doorbell 4 blir tilgjengelig 5. mai til 2199 kroner. Det er omtrent det samme som Video Doorbell 3 Plus koster i skrivende stund.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer