Lanserer rene bredbåndstelefoner

En stor europeisk produsent av trådløse telefoner kaster seg nå IP-telefoni-bølgen med både Skype-telefon og en DECT-telefon som kobles rett på routeren.

Lanserer rene bredbåndstelefoner
Publisert
Sist oppdatert

Mange har kanskje allerede en trådløs Topcom-telefon i hjemmet sitt som er koblet til det analoge telefonnettet, men snart kommer telefonene som gjør enda mer.

Topcom har nemlig bestemt seg for å ta IP-telefonien på alvor, og lanserer nå to telefoner med sterke bredåndstelefoni-egenskaper.

For Skype med flere

Butler 4012 er førstemann ut, og er antakelig først og fremst tiltenkt som en konkurrent til Olympias Dualphone. Det vil si at den både er en trådløs analog DECT-telefon, som også kan kobles til PCen og brukes over Skype.

Men med Butler 4012 får du også muligheten til å bruke Net2Phone og SJPhone - og den har forskjelllige ringetoner for hvert nettverk du bruker.

Ren bredbåndstelefon

Topcom lanserer samtidig en ren trådløs bredbåndstelefon med en basestasjon som plugges rett inn i routeren din med en nettverkskabel.

Det vil si at du ikke trenger noen datamaskin eller gammel telefon - og det skulle muligens bety at du kan ta den med deg ut på reise også. Butler 4630 støtter ellers automatisk konfigurasjon, "hvem ringer," og QoS - som garanterer en viss båndbredde til telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.