Lanserer strømmetjeneste for musikkfansen

Frister med artister som Queen, Iggy Pop, Johnny Cash og Metallica.

STACCS: En ny, svensk strømmetjeneste lanseres i Norge. Staccs inneholder 500 konserter og musikkdokumentarer. Foto: Staccs
STACCS: En ny, svensk strømmetjeneste lanseres i Norge. Staccs inneholder 500 konserter og musikkdokumentarer. Foto: Staccs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenskene gjør allerede stor suksess med Spotify og nå lanseres en ny, svensk strømmetjeneste i Norge. Også her handler det om musikk, men Staccs, som tjenesten heter, blir ikke en direkte konkurrent til Spotify.

I stedet er Staccs ment for den store skjermen og består av 500 konserter og musikkdokumentarer, og i en pressemelding frister strømmetjenesten med innhold fra blant annet Queen, Oasis, The Rolling Stones, David Bowie og Tupac.

– Drivkraften vår siden første dag har vært å gjøre uforglemmelige, legendariske konserter og musikkdokumentarer tilgjengelig for musikkelskere som oss selv. Jeg er veldig stolt over at vi nå lanserer Staccs for musikkfans, artister og rettighetshavere i en tid hvor det har vært umulig å gå på konserter, sier Jonas Sellberg, Co-Founder og Chief Operating Officer i Staccs, i en pressemelding.

– Enn så lenge kan brukere glede seg over ikoniske konserter som «Queen Live at Wembley Stadium 1986», «Ziggy Stardust and the Spiders from March 1973», «The Rolling Stones Live at Checkerboard Lounge 1981», «Nina Simone Live at Montreux 1976» og «Tupac Live at The House of Blues 2005», skriver selskapet.

Dessverre består ikke Staccs av innhold fra norske artister enn så lenge, men strømmetjenesten utelukker ikke norske artister i framtida.

– Med en brukersentrert modell skal vi ikke se bort fra at også norske artisters konserter blir tilgjengelig i framtida, står det i pressemeldingen.

119 kroner i måneden

Staccs blir tilgjengelig i nettleseren, men også via apper for iOS, Android og Apple TV. Strømmetjenesten lover premium lyd- og bildekvalitet, og vi har spurt Staccs om de tekniske detaljene rundt dette og vil oppdatere artikkelen når vi får svar.

Prismessig legger Staccs seg på 119 kroner i måneden – som virker å være normalen i strømmemarkedet – og det blir mulig å kjøpe et årsabonnement til 1190 kroner.

Tjenesten vil være tilgjengelig til 599 kroner for ett år i forbindelse med lanseringen.

Det er også mulig å prøve tjenesten gratis i sju dager.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer