Lanserer strømmetjeneste for musikkfansen

Frister med artister som Queen, Iggy Pop, Johnny Cash og Metallica.

STACCS: En ny, svensk strømmetjeneste lanseres i Norge. Staccs inneholder 500 konserter og musikkdokumentarer. Foto: Staccs
STACCS: En ny, svensk strømmetjeneste lanseres i Norge. Staccs inneholder 500 konserter og musikkdokumentarer. Foto: Staccs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenskene gjør allerede stor suksess med Spotify og nå lanseres en ny, svensk strømmetjeneste i Norge. Også her handler det om musikk, men Staccs, som tjenesten heter, blir ikke en direkte konkurrent til Spotify.

I stedet er Staccs ment for den store skjermen og består av 500 konserter og musikkdokumentarer, og i en pressemelding frister strømmetjenesten med innhold fra blant annet Queen, Oasis, The Rolling Stones, David Bowie og Tupac.

– Drivkraften vår siden første dag har vært å gjøre uforglemmelige, legendariske konserter og musikkdokumentarer tilgjengelig for musikkelskere som oss selv. Jeg er veldig stolt over at vi nå lanserer Staccs for musikkfans, artister og rettighetshavere i en tid hvor det har vært umulig å gå på konserter, sier Jonas Sellberg, Co-Founder og Chief Operating Officer i Staccs, i en pressemelding.

– Enn så lenge kan brukere glede seg over ikoniske konserter som «Queen Live at Wembley Stadium 1986», «Ziggy Stardust and the Spiders from March 1973», «The Rolling Stones Live at Checkerboard Lounge 1981», «Nina Simone Live at Montreux 1976» og «Tupac Live at The House of Blues 2005», skriver selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.