Logitech på IFA 2017

Lanserer tastatur med smart funksjonshjul

Skal gjøre det hurtigere å redigere i alt fra Photoshop til Excel.

VRI I VEI: Nå kan du enkelt få tilgang til vanlige funksjoner i en rekke Adobe- og Microsoft-programmer, takket være dette hjulet. Foto: Logitech
VRI I VEI: Nå kan du enkelt få tilgang til vanlige funksjoner i en rekke Adobe- og Microsoft-programmer, takket være dette hjulet. Foto: Logitech Vis mer
Publisert

Årets IFA-messe i Berlin er godt i gang, og et av de mange selskapene som viser fram sine produktnyheter, er Logitech. Sist vi omtalte dem, var da de lanserte den innovative musen MX Master 2S, denne gangen har turen kommet til et helt nytt tastatur - med et funksjonshjul!

Hurtigvalg

Tastaturet har fått navnet Craft, og tilbyr en ny måte å få tilgang til verktøy og enheter på PC-en, ifølge produsenten. Starter du for eksempel Excel og dreier på funksjonshjulet øverst til venstre, vil det dukke opp en hurtigmeny på skjermen som lar deg foreta operasjoner basert på hvor du befinner deg, for eksempel lage og justere lister.

Starter du Photoshop, vil du få tilgang til vanlige redigeringsverktøy som justering av lys og kontrast, endre størrelse på pensler og så videre.

Funksjonaliteten kan minne litt om Touch Bar-verktøylinjen som dukker opp over tastaturet på Macbook Pro, bare at her kommer valgene opp på skjermen.

Tastaturet er kompatibelt med en rekke vanlige produktivitetsprogrammer, deriblant en rekke Adobe- og Microsoft-programmer. Det fungerer både i Mac og Windows, men noen funksjoner fungerer foreløpig kun i Windows.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer