Hva er Google Nest Hub?

Lanseres i dag - her er alt du lurer på

Googles smarthøyttaler med skjerm er lansert i Norge.

BILDERAMME: Når Google Nest Hub ikke er i bruk, kan den vise bilder fra Google Photo-biblioteket ditt. Det er nesten så den er verdt prisen allerede der. Foto: Pål Joakim Pollen
BILDERAMME: Når Google Nest Hub ikke er i bruk, kan den vise bilder fra Google Photo-biblioteket ditt. Det er nesten så den er verdt prisen allerede der. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, 28. mai, starter Google å selge nok en enhet i det norske markedet, etter at Google Home-høyttalerne og den tilhørende assistenten ble lansert på norsk i høst.

Den nye enheten heter Google Nest Hub og er tilgjengelig i en rekke norske butikker fra og med i dag. De som har forhåndsbestilt, har sannsynligvis mottatt enheten allerede. Prisen er for øvrig tett oppunder 1300 kroner for Google Nest Hub.

7" skjerm

Det som først og fremst skiller Google Nest Hub fra Google Home-høyttalerne er at dette er en enhet med skjerm. Den er syv tommer over diagonalen og har en oppløsning på 1024 x 600 piksler. Ikke veldig skarp sammenlignet med dagens gjeveste mobiltelefoner, med andre ord, men skarp nok på normal betraktningsavstand, vil vi påstå.

Høyttaler har den også, så i prinsippet er dette en Google Home-høyttaler med skjerm. Tidligere het den faktisk Google Home Hub, men etter oppkjøpet av selskapet Nest, har Google valgt å gi noen av produktene nytt navn.

Google-eide Nest har for øvrig flere andre produkter som enkelt kan brukes med Nest Hub og Google Home-høyttalerne, som kameraer (både innendørs og utendørs), en smart ringeklokke og røykvarsler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer