Lanseringsskred fra Philips Hue

Spotify-støtte, nye «Ambilight-løsninger» og flere smarte lyspærer.

PHILIPS HUE: Høstlanseringene til Philips Hue består av en rekke nye lyspærer og lamper samt Spotify-integrasjon. Foto: Philips Hue
PHILIPS HUE: Høstlanseringene til Philips Hue består av en rekke nye lyspærer og lamper samt Spotify-integrasjon. Foto: Philips Hue Vis mer
Publisert

Mer farger, Spotify og ny smartpærer er blant stikkordene når Philips Hue lanserer sin høstportefølje med produkter.

I fjor lanserte de Philips Hue Play gradient lightstrip, som gir en Ambilight-opplevelse til hvilken som helst TV, og i år følges lanseringen opp med Hue Play gradient light tube, som kan plasseres over eller under TV-en for å gi en Ambilight-liknende opplevelse.

Samtidig oppgraderes Hue Play gradient lightstrip med støtte for å vise flere farger samtidig enn forgjengeren.

Spotify-integrasjon

Videre introduserer Philips Hue et nytt samarbeid med Spotify. Kobler du Spotify-kontoen din mot Hue-kontoen din, kan Hue-appen hente data fra sangen som strømmes og tilpasse lysene deretter basert på tempo, rytme, sjanger og stemning.

I Hue-appen kan brukeren selv justere ting som lysstyrke, intensitet og fargepalett når lysene danser til Spotify-musikken din.

Etter planen vil Spotify-integrasjonen testes i Hue-appen i september før den rulles ut til Hue 4-app-brukere i oktober.

Endelig 120 Hz

En stor nyhet for konsollspillerne er at Play HDMI Sync Box oppdateres med støtte for 120 Hz. Det betyr at den kan levere 120 bilder i sekundet, som støttes i flere spill på PlayStation 5 og Xbox Series X.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer