Lanseringsskred fra Philips Hue

Spotify-støtte, nye «Ambilight-løsninger» og flere smarte lyspærer.

PHILIPS HUE: Høstlanseringene til Philips Hue består av en rekke nye lyspærer og lamper samt Spotify-integrasjon. Foto: Philips Hue
PHILIPS HUE: Høstlanseringene til Philips Hue består av en rekke nye lyspærer og lamper samt Spotify-integrasjon. Foto: Philips Hue Vis mer
Publisert

Mer farger, Spotify og ny smartpærer er blant stikkordene når Philips Hue lanserer sin høstportefølje med produkter.

I fjor lanserte de Philips Hue Play gradient lightstrip, som gir en Ambilight-opplevelse til hvilken som helst TV, og i år følges lanseringen opp med Hue Play gradient light tube, som kan plasseres over eller under TV-en for å gi en Ambilight-liknende opplevelse.

Samtidig oppgraderes Hue Play gradient lightstrip med støtte for å vise flere farger samtidig enn forgjengeren.

Spotify-integrasjon

Videre introduserer Philips Hue et nytt samarbeid med Spotify. Kobler du Spotify-kontoen din mot Hue-kontoen din, kan Hue-appen hente data fra sangen som strømmes og tilpasse lysene deretter basert på tempo, rytme, sjanger og stemning.

I Hue-appen kan brukeren selv justere ting som lysstyrke, intensitet og fargepalett når lysene danser til Spotify-musikken din.

Kobler du til Spotify-kontoen din, kan Hue-pærene lyse og blinke i takt med musikken.
Kobler du til Spotify-kontoen din, kan Hue-pærene lyse og blinke i takt med musikken. Vis mer

Etter planen vil Spotify-integrasjonen testes i Hue-appen i september før den rulles ut til Hue 4-app-brukere i oktober.

Endelig 120 Hz

En stor nyhet for konsollspillerne er at Play HDMI Sync Box oppdateres med støtte for 120 Hz. Det betyr at den kan levere 120 bilder i sekundet, som støttes i flere spill på PlayStation 5 og Xbox Series X.

Dessverre er det kun ved oppløsningene 1080p og 1440p, så du vil ikke kunne kjøre på med 4K-oppløsning og 120 bilder i sekundet gjennom Hue Play HDMI Sync Box. Ønsker du heller 4K, må du dermed gå ned til 60 Hz.

Støtte for 120 Hz blir tilgjengelig gjennom en programvareoppdatering senere i høst.

HUE: Phillips sin HUE-teknologi kan nå brukes på alle skjermer med HDMI-inngang. Video: Martin K. Størbu. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Flere nyanser

Blant nyhetene er også flere nye pærer. Hue Filament-pærene med E27-sokkel blir tilgjengelig i White ambiance med nyanser fra varmhvit til kaldhvitt. Med Hue Filament-pærene som er på markedet i dag, kan man kun justere lysstyrke – ikke temperatur.

Filament-serien blir for øvrig utvidet med mignonpærer med E14-sokkel.

Den tredje lyspærenyheten er at i fargene White, White ambiance og White and color ambiance får nye tilskudd på 1100 og 1600 lumen, som tilsvarer standardpærer på 75 og 100 watt.

Høstlanseringen består også av flere nye lamper, som Hue Surimo takpanel, som er designet for å gå i ett med taket og taklampa Hue Enrave, som også finnes som pendel.

I tillegg oppdatere Hue sin baderomsserie med flere nye modeller.

De fleste produktene blir tilgjengelig i løpet av september og oktober, mens baderomstaklampa Hue Xamento har ukjent lanseringsdato.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer