Remarkable 2

Lanserte nytt, norsk skrivebrett

Med oppdatert skjerm, USB-C og et enda slankere design.

REMARKABLE 2: Det norske skrivebrettet er oppdatert med ny skjerm, USB-C og magnetisk feste for pennen på høyre side. Foto: Remarkable
REMARKABLE 2: Det norske skrivebrettet er oppdatert med ny skjerm, USB-C og magnetisk feste for pennen på høyre side. Foto: Remarkable Vis mer
Publisert

Siden 2016 har norske Remarkable solgt 200.000 produkter. Nå lanserer selskapet versjon to av det populære skrivebrettet Remarkable.

Den største nyheten for Remarkable 2 ligger i skjermteknologien. I en pressemelding sier selskapet at de ønsket en raskere skjerm, men at teknologien de trengte ikke var tilgjengelig på markedet. Derfor utviklet de en egen, skriver de i en pressemelding.

- Vår banebrytende skjermteknologi ligger så nærme papir at det er vanskelig å merke forskjell, sier Magnus Wanberg, administrerende direktør i Remarkable.

Løsningen er en maskinvare- og programvarearkitektur som kan kontrollere hvordan skjermen styres helt ned på pikselnivå.

– Resultatet er en responstid på 21 millisekunder, finere styring av blekkpartiklene og verdens beste digitale skriveopplevelse, hevder han.

Den 10,3 tommer store skjermen er også oppdatert med andregenerasjons Canvas-teknologi, som også benyttes i lesebrett og liknende enheter.

I tillegg er Remarkable betydelig slankere enn forgjengeren og måler nå kun 4,7 mot 6,7 millimeter. Skrivebrettet er også oppgradert med en USB-C-kontakt for lading.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer