Lanserte svineinfluensa-trygg kalkulator

Canon har lansert en ny kalkulator som inneholder antibakterielt materiale.

Trond Sliper i Canon mener at Digic 5 byr på vesentlige fordeler sett i forhold til forgjengeren Digic 4.
Trond Sliper i Canon mener at Digic 5 byr på vesentlige fordeler sett i forhold til forgjengeren Digic 4. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss synes kanskje det kan bli litt vel mye hysteri rundt svineinfluensaen, men i mange bransjer ser man også muligheten til profitt.

Om det var svineinfluensaen som var i tankene da Canon utviklet sine nye, antibakterielle kalkulator, vites ikke, men de traff i hvert fall svært godt hva angår lanseringstidspunktet.

Resirkulert og antibakterielt

Den nye kalkulatoren har fått navnet HS-121TGA, og skal i følge Trond Sliper hos Canon ikke kunne utgjøre noen smittefare dersom flere bruker den. Han nevner blant annet sykehus og institusjoner som mulige målgrupper.

Lanserte svineinfluensa-trygg kalkulator


I tillegg til å inneholde antibakterielt materiale som forhindrer oppblomstring av mikrober, bakterier og annen smitteoverføring fra uvaskede hender, er den utviklet med tanke på å minimere skadelige miljøpåvirkninger. Blant annet kommer all plasten i kalkulatoren fra resirkulerte kopimaskiner.

Strøm får kalkulatoren dels fra solcellepanelet, og dels fra et internt batteri. Prisen er ca en hundrelapp når den dukker opp i bokhandelen i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer