Lar deg kjøpe Spotify-musikken

Savner du muligheten til å laste ned musikk fra Spotify? Nå får du snart muligheten, men det vil koste penger.

Lar deg kjøpe Spotify-musikken
Publisert
Sist oppdatert

Spotify, en streaming-tjeneste for musikk, har blitt enormt populær det siste året. Men en av de store svakhetene med tjenesten er at du er nødt til å være tilkoblet Internett når du lytter til musikken. Du kan for eksempel ikke laste ned musikken og legge den over på MP3-spilleren din.

Nå ser det imidlertid ut til å gå mot en løsning, men det blir ikke gratis - naturligvis.

Slik bruker du Spotify bedre

Høyreklikk

Spotify har nemlig inngått en avtale med nettbutikken 7digital om kjøp av musikken du lytter til. Du vil da kunne laste ned sporene i MP3-format, slik at du kan kopiere dem til MP3-spilleren eller andre enheter der du er off-line.

Kjøp skjer ved at du høyreklikker på en sang, og velger "Buy From". Der 7digital er tilgjengelig, vil denne dukke opp som et undervalg. Prisene pr sang ligger rundt £1 i den engelske nettbutikken, eller rundt 9 kroner. Om prisen blir den samme for Spotify-brukere er foreløpig ikke kjent.

Foreløpig rulles den nye funksjonaliteten bare ut i England, Frankrike og Spania, men i følge Spotify-bloggen vil tilbudet også bli tilgjengelig for brukere i andre land i nær fremtid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer