Last ned 64-bits Windows XP - gratis

Microsoft lar deg laste ned en 360 dagers-versjon av "nye" Windows XP, tilpasset AMD Athlon 64 og Intels nye 64-bits utgave av Pentium 4.

Last ned 64-bits Windows XP - gratis
Publisert

AMD sin 64-bits utgave av den populære Athlon-prosessoren har vært på markedet siden høsten 2003. Søndag lanserte Intel sine utvidet 64 biters Pentium 4-prosessorer, døpt 6xx eller 600-familien. Du finner alt du trenger å vite om den nye prosessoren i denne artikkelen.

64 bits Windows

Utbredelsen av operativsystemer og programvare som er optimalisert for 64-bits prosessorer, er foreløpig begrenset, selv om det i rettferdighetens navn finnes en del Linux-distribusjoner å velge mellom.

Dersom du har en PC med 64-bits prosessor, kan du nå laste ned en prøveversjon av 64-bits utgaven av Windows XP. Versjonen er foreløpig ikke helt ferdig, noe tittelen "Release Candidate II" avslører. Men nesten ferdig er den, og de som ønsker å leke seg litt, kan laste ned en gratisversjon som fungerer i 360 dager.

Brenn selv

Du må registrere navn og gyldig epostadresse hos Microsoft, som deretter sender deg nedlastingsadressen. Nedlastingen består av en 555 MB stor ISO-fil, som du kan brenne til CD for eksempel ved hjelp av Nero Burning ROM.

Du starter prosessen fra denne siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.