Last ned 64-bits Windows XP - gratis

Microsoft lar deg laste ned en 360 dagers-versjon av "nye" Windows XP, tilpasset AMD Athlon 64 og Intels nye 64-bits utgave av Pentium 4.

Last ned 64-bits Windows XP - gratis
Publisert

AMD sin 64-bits utgave av den populære Athlon-prosessoren har vært på markedet siden høsten 2003. Søndag lanserte Intel sine utvidet 64 biters Pentium 4-prosessorer, døpt 6xx eller 600-familien. Du finner alt du trenger å vite om den nye prosessoren i denne artikkelen.

64 bits Windows

Utbredelsen av operativsystemer og programvare som er optimalisert for 64-bits prosessorer, er foreløpig begrenset, selv om det i rettferdighetens navn finnes en del Linux-distribusjoner å velge mellom.

Dersom du har en PC med 64-bits prosessor, kan du nå laste ned en prøveversjon av 64-bits utgaven av Windows XP. Versjonen er foreløpig ikke helt ferdig, noe tittelen "Release Candidate II" avslører. Men nesten ferdig er den, og de som ønsker å leke seg litt, kan laste ned en gratisversjon som fungerer i 360 dager.

Brenn selv

Du må registrere navn og gyldig epostadresse hos Microsoft, som deretter sender deg nedlastingsadressen. Nedlastingen består av en 555 MB stor ISO-fil, som du kan brenne til CD for eksempel ved hjelp av Nero Burning ROM.

Du starter prosessen fra denne siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer