Last ned alle installasjonsfilene

Ønsker du å laste ned alle installasjonsfilene til nettleseren Internet Explorer i samme prosess, kan dette ordnes med spesielle parametere når du kjører installasjonsfilen ie6setup.exe. Vi viser deg hvordan.

Publisert
Sist oppdatert

Når du laster ned den nyeste versjonen av nettleseren Internet Explorer fra Microsoft.com, laster du kun ned en liten installasjonsfil (ie6setup.exe) på ca 500 KB, og ikke alle filene som trengs for å installere nettleseren. Når ie6setup.exe kjøres, settes i gang en ny prosess som innebærer videre nedlasting og installasjon av nettleseren.

Last ned alle installasjonsfilene

Ønsker du å laste ned alle filene i samme prosess, kan du bruke spesielle parametere når du kjører installasjonsfilen. Fordelen er at du kan ta vare på alle filene og installere nettleseren ved en senere anledning, uten at PCen din er nødvendigvis tilknyttet Internett.

1. Opprett en ny mappeStart gjerne med å opprette en ny mappe i Utforsker: Fil, Ny, Mappe. Gi den nye mappen et passende navn, for eksempel ie. Plassér den for eksempel på c:\

2. Last ned installasjonsfilen Last ned ie6setup.exe fra microsoft.com til den nye mappen ie du nettopp har opprettet.

3. Kjør installasjonsfilen med parametereNå kan du åpne Kjør... vinduet via Start-menyen og kjør installasjonsfilen (inkludert alle anførselstegn) via dialogboksen i Start, Kjør...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer