Last ned alle Twitter-meldingene dine

Nå kan du gjenoppleve alt du har postet.

For tre år siden var det langt morsommere å være Liverpool-fan. Nå kan du gjenoppleve tidligere øyeblikk ved å laste ned alle Twitter-oppdateringene dine.
For tre år siden var det langt morsommere å være Liverpool-fan. Nå kan du gjenoppleve tidligere øyeblikk ved å laste ned alle Twitter-oppdateringene dine. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En svakhet med Twitter har lenge vært at søket deres kun har indeksert relativt nylige statusoppdateringer, og at det derfor har vært vanskelig å finne tilbake til gamle Twitter-oppdateringer.

I dag ble en ny funksjon lansert – muligheten til å laste ned en .zip-fil med alle Twitter-meldingene du har postet til nå.

Søk i gamle oppdateringer

Når du så pakker ut denne .zip-fila, åpner du index.html i en nettleser, og så kan du bla i ro og mak igjennom alt du har postet på Twitter. Søkefeltet øverst til høyre kan også brukes for raskt å finne frem.

Det blir morsomt å se hva tredjeparter klarer å klekke ut av tjenester basert på Twitter-arkivet. Noen er allerede i gang, for eksempel timehop, som hver morgen sender deg Twitter-oppdateringene du postet samme dag året før.

Slik gjør du det

For å laste ned alle Twitter-meldingene dine, logger du deg inn på Twitter.com, velger tannhjulet øverst til høyre og deretter «settings». På «account»-fanen (som er den første som åpnes), skroller du ned helt i bunnen til du finner den aktuelle knappen (avbildet til høyre).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer