Last ned alt du har søkt etter på Google

Lista er kanskje lengre enn du tror.

LAST NED ALT: Muligens har du søkt tusenvis av ganger på Google – nå kan du laste ned en fil med alt du har søkt etter. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
LAST NED ALT: Muligens har du søkt tusenvis av ganger på Google – nå kan du laste ned en fil med alt du har søkt etter. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Google vet mye om deg er ingen hemmelighet. Bruker du deres tjenester, enten det dreier seg om søk, e-post, kart eller lignende, bruker de informasjonen du gir fra deg for å skreddersy sine annonser bedre, og for å tilpasse søkeresultatet.

Hent dataene

Google har lenge tilbudt brukerne muligheter for å laste ned data de selv har lagt fra seg, under siden de kaller Takeout.

Her kan du laste ned alle e-poster fra Gmail, bilder fra Google Foto, samtaler fra Google Hangouts, posisjonsloggen fra Google Maps og mer til.

Tidligere i år kom også muligheten til å laste ned søkehistorikken din, noe som tidligere kun var tilgjengelig på web.

Slik gjør du det

Gå til Googles søkeloggside. Øverst til høyre finnes en knapp med et tannhjul på, og derfra velger du enkelt og greit «last ned».

Da spretter det opp et vindu som blant annet minner deg på at du ikke bør laste ned dette arkivet på en offentlig maskin – du trykker «opprett arkiv» for å starte prosessen.

Google samler så hele din søkehistorikk i en fil, og når den er klar for nedlasting, får du en epost med lenke til nedlastingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer