Last ned Firefox 3.6 RC1

Her er nyhetene i den siste versjonen.

Last ned Firefox 3.6 RC1
Publisert
Sist oppdatert

Mens Mozilla jobber mot å lansere Firefox 4 om et års tid, pusses det fortsatt på versjon 3.

Den siste versjonen er i skrivende stund Firefox 3.6 RC1; altså den første slippkandidaten (RC=Release Candidate) som kan bli den endelige 3.6-versjonen med mindre den viser seg å inneholde noen feil som er for alvorlige til å kunne overses.

Det kan være at den har enkelte ting ved seg som er ustabile, men når status er oppgradert fra beta til RC kan man forvente at det meste fungerer som det skal.

Les også: Last ned våre Firefox-favoritter

Dette er nytt

I forhold til Firefox 3.5 er følgende nytt i versjon 3.6:

  • Raskere og mer stabil - Mozilla merker godt at Google Chrome begynner å stjele andeler, og derfor er siste versjon raskere enn tidligere; spesielt med tanke på oppstarten, men også generelt i nettleseren. Dette kommer blant annet av over 70 feilrettinger, i tillegg til at motoren nå har mulighet til å kjøre skript asynkront slik at ulike funksjoner slipper å vente på hverandre.
  • Strengere mot tredjeparter - Mozilla har endret måten tredjepartsprogramvare (utvidelser, verktøylinjer etc.) integreres med Firefox for å forhindre at nettleseren krasjer.
  • Advarsel om utvidelser som er foreldet - Igjen som et middel mot nettleserkrasj.
  • Innebygd støtte for temaer - Personas-utvidelsen, der brukere kan endre utseende til nettleseren ved hjelp av et klikk (og uten å starte nettleseren på nytt)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer