Last ned Flash-spill fra nettet

Hadde det ikke vært morsomt å kunne spille disse på hytta også?

Last ned Flash-spill fra nettet
Publisert
Sist oppdatert

Nettet bugner over av morsomme Flash-spill, og både store og små morer seg daglig med spillene som spilles direkte i nettleseren.

Aberet er selvsagt at du trenger nettilgang for å spille, og de fleste har fortsatt dårlig med nettilgang både i bilen, på hytta eller andre steder de måtte finne på å ta med den bærbare PC-en.

Men vent nå litt – Flash-spillene du spiller på nett er egentlig helt vanlige filer, på lik linje med bildene som vises i nettleseren din. Med bilder kan du enkelt og greit høyreklikke, velge "lagre bilde som" og lagre det lokalt på harddisken.

Det kan du med Flash-spill også, selv om det krever litt mer triksing. Høyreklikker du på en flash-fil får du nemlig ingen mulighet til å laste den ned. Men det finnes omveier ...

En av dem er Orbit Downloader, som kun er tilgjengelig for Windows. Den fungerer stort sett alltid og gjør denne jobben veldig enkelt. En annen mulighet er å gjøre jobben manuelt.

Se videoguide lenger ned i artikkelen.

Les også: Gratis spill - rett i nettleseren

Slik gjør du

Når du har åpnet favorittspillet ditt, må du finne ut hva filnavnet til selve spillet er (ikke bare til nettsiden det ligger på). Dette gjør du ved å vise kildekoden til nettsiden du er på. Det gjør du ved å velge "vis kildekode" eller tilsvarende i vis-menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.