Last ned HD-klipp fra Youtube

Dette enkle programmet fikser biffen.

Last ned HD-klipp fra Youtube
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes i dag en rekke løsninger for å laste ned videoklipp fra YouTube. En hovedgrunn for at mange ønsker å gjøre nettopp det, er å gjøre videoene tilgjengelig off-line, for eksempel på lommespilleren eller mobiltelefonen.

Vanligvis er standardkvaliteten kurant til slike formål (320 x 240 piksler), men stadig flere portable spillere får støtte for langt høyere kvalitet og oppløsning.

Ekte HD

I det siste har det da også blitt mulig å legge ut videoklipp i langt bedre kvalitet på YouTube, med oppløsninger helt opp til 1280 x 720 piksler, bedre kjent som 720P HD-kvalitet, og med langt bedre lydkvalitet enn hva som var tilfelle tidligere.

Det er imidlertid ikke like enkelt å laste ned HD-klippene, med mindre man har et egnet verktøy til formålet.

Enkelt

Det er her det lille programmet YouTube Downloader HD kommer inn i bildet. Programmet lar deg laste ned videklipp i normalkvalitet (Flash), iPod-kompatibel MP4-format, og i de tilfellene HD-versjoner også foreligger, i h.264-format (som .avi-fil).

Man kopierer bare lenkeadressen til videoklippet, og velger hvor på PCen man ønsker å lagre klippet. Deretter trykker du ganske enkelt på "Start", og resten går av seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer