Last ned til rett sted

Smart Firefox-tillegg letter din hverdag.

Last ned til rett sted
Publisert
Sist oppdatert

På undertegnedes maskin har jeg til nå lastet ned alle filer til én og samme katalog dersom jeg har gjort det via Firefox.

Med tiden blir dette ganske rotete - filer av ulike typer ligger stokket, og bare med sjeldne mellomrom tar jeg meg bryet med å slette ting jeg har lastet ned eller flytte dem til egnede kataloger på harddisken.

Bor du i samme gate? Hils på vår nye nabo - Automatic save folder.

25 briljante Firefox-utvidelser

Sett opp hva som skal hvor

Når du har installert Automatic save folder, kan du sette opp utvidelsen slik at filer som matcher et gitt kriterie automatisk havner i rett katalog. For eksempel kan du gjøre det slik at alle filer som er enten JPG, GIF eller PNG havner i en "bilder"-katalog under nedlastinger, eller spesifisere det slik at JPG-filer lastet ned fra flickr.com legges i en egen flickr-katalog.

Du kan også definere en generell katalog for filer som ikke matcher kriteriene du har satt opp, eller velge at de havner i samme katalog som den forrige fila. Er du mer avansert, kan du også bruke regulæruttrykk for å lage mer avanserte kriterier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.