Last ned undertekstene automatisk

Divx-samlerens våte drøm.

Last ned undertekstene automatisk
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under en stol at stadig flere begynner å få en pen samling Divx-filmer på harddisken.

Hvordan du har skaffet deg dem, får være din sak.

Uansett - de fleste videofiler du laster ned fra nettet mangler noe mange synes er vesentlig, nemlig undertekster. Du kan riktignok lete rundt på nettsteder for å finne undertekstene til alt du har lastet ned, men med en stor samling er det litt av en jobb.

Dessuten kan det hende at underteksten du finner ikke er synkronisert med videofila du har på harddisken, og da er det bare å starte letingen igjen.

Oversett undertekstene selv

Finner undertekster automatisk

Programmet Subdownloader er derfor en gavepakke til deg med en stor samling filmer, men med en mindre samling undertekster. Programmet fungerer både på Windows (30-dagers shareware), OSX (gratis) og Linux (gratis). På Mac og Linux må du ha installert Python - les mer om det på denne siden.

Etter å ha startet Subdownloader, velger du hvilken katalog du ønsker å scanne. Prosessen kverner igjennom flere gigabyte med data på få sekunder, og støtter formater som .avi, .divx, .vob og .mpeg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer