Last opp - last ned

Fem friske fildelingsalternativ!

Last opp - last ned
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mot de svenske gladpiratene fra The Pirate Bay er nylig avsluttet, og mens det svenske rettsvesenet diskuterer seg fram til en domsavsigelse har alle de som ikke visste hva bittorrent nå garantert fått vite det.

Likevel, det finnes faktisk andre måter å distribuere lovlige filer på, det være seg familiebilder, videosnutter eller arbeidsdokumenter.

Alternativ medisin

Kjennere av sjangeren fildeling vet nok allerede om tjenester som RapidShare og Megaupload, men ettersom disse nettstedene er svært populære og allerede er verter/vertinner for et ubegripelig stort antall filer, har de sine svakheter.

På RapidShare kan du som uregistrert, ikke-betalende bruker for eksempel ikke laste opp større filer enn 200MB uten å stykke eventuelle større filer opp i mindre biter.

Her har du fem alternative opp- og nedlastingstjenester:

1. Easy Share

Tilbyr som de fleste andre oppbevaringssteder gratis opplasting av filer inntil beskjedne 100MB, men hos Easy Share er det også mulig å bruke for eksempel FTP-programvare eller såkalt "fjernopplasting".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer