Laste ned flere filer samtidig

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg klarer ikke å få PCen min til å laste mer enn to filer om gangen fra Internett. Det går an å sette maskinen til å laste ned flere filer, men da går de bare inn i "ventemodus," og blir ikke lastet ned før en av de to første er ferdige.

Kan du fortelle meg hvordan jeg setter opp maskinen til å laste ned flere enn to filer om gangen?

Hilsen Philip

Datadoktoren svarer

Hei,

Dette skyldes en begrensning i Internet Explorer selv. Hvis du ønsker å komme deg forbi den og laste ned flere filer om gangen, kan du for eksempel vurdere en alternativ nettleser som Opera eller Firefox.

Har du lyst til å beholde Internet Explorer finnes det heligvis en annen løsning, og den kommer i form at såkalte "download managers." Disse har flere andre egenskaper i tillegg, og gir deg blant annet tilgang til alle nedlastingene dine fra samme vindu. Samtidig vil de ofte forsøke å bruke flere tilkoblinger for hver fil, slik at du oppnår maksimal hastighet på nedlastingene dine.

Tidligere har vi anbefalt Leechget, men det finnes flere andre alternativer - for eksempel Internet Download Manager og GetRight

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer