Laste ned hele Internet Explorer

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg hjelper min far som har problemer med nettbanken nå som nå sender ut meldinger i PDF. Da han skulle laste ned den siste Acrobat-versjonen, fikk han plutselig problemer fordi det krever den Internet Explorer 6; og det tar det en liten evighet å laste ned via ISDN-linjen hans.

Finnes det noe sted jeg kan laste ned hele installasjonsprogrammet, og så brenne det på CD til ham? Og fungerer IE 6 i det hele tatt på den gamle Windows 98-maskinen hans?

Hilsen Fredrik

Datadoktoren svarer

Hei,

Micrsoft lar deg ikke laste ned den fullstendige installasjonspakken fra noe sted, men krever i stedet at du kjører et lite installasjonsprogram som laster ned filene for deg - til PCen du skal installere på.

Grunnen til dette er visstnok at du ikke trenger å laste ned hele pakken på 44 MB, og at Microsoft ønsker å spare deg for problemet.

Men smarte folk har allerede funnet en måte å få installasjonsprogrammet til bare å lagre filene i stedet for å installere noe. Klikk her for instruksjonene.

Etter denne lille operasjonen kan du legge filene over ditt foretrukne medium, og installere i vei på hvilken som helst maskin. Det går helt fint med på en Windows 98-maskin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer