Laste ned XP-oppdateringer

Publisert
Sist oppdatert

Hei Doc!

Jeg har en treg Internettlinje, så det å kjøre oppdateringer etter en fersk installasjon av Windows XP tar latterlig lang tid. XP har jo fått en god del fikser etter hvert... Er det noen mulighet for å installere disse oppdateringene utenom å bruke Windows Update?

Hilsen Bosse

Datadoktoren svarer

Heisann,

Joda, du kan laste ned oppdateringene, men med unntak av Service Pack'ene som er store filer må disse lastes ned og installeres enkeltvis. Det vil kanskje gå raskere, men vil fremdeles være litt av en jobb...

For deg ville jeg heller anbefalt Project Dakota, som i all enkelhet er et CD-image som inneholder alle oppdateringene inkludert Service Pack 2. Dette imaget oppdateres en gang i måneden.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned ISO-fila og brenne den til en CD, sette den i maskinen og alle oppdateringene vil installeres automatisk, til og med i rekkefølgen Microsoft selv anbefaler.

Project Dakota finner du her.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer