Lavere priser på CD-brennere

DinSides test av CD-brennere er en av våre mest populære tester. Nå har vi oppdatert alle prisene, og merket utgåtte produkter. Snart vil også testen utvides med nye og spennende brennere.

Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
Publisert

Spesielt 1831">Yamaha CRW4416S har virkelig blitt rimeligere. Da vi testet den, og kåret den til 906">best i test, var prisen hele kr 5400,- inkl. mva. Nå har prisen sunket til kr 3675,- inkl. mva. Yamaha er derfor et enda bedre kjøp i dag.

8X-brenneren 1909">Rimax CDR820 har også sunket drastisk i pris. Med en pris på bare kr 4400,- inkl. mva., har den blitt den rimeligste 8X-brenneren. Konkurrenten 2255">Plextor PlexWriter 8/20 har ikke fått lavere pris siden testen, og kan ikke konkurrere på pris.

1604">Sony CRX100E selges nå for bare 2990,- inkl. mva i en rekke butikker. Den ligger nå under 1477">HP CD-Writer 8100i i pris, selv om HP også har blitt rimeligere.

De aller rimeligste brennerne fra 1167">Panasonic og 883">Teac har bare mindre justeringer. Det virker som om bunnen er nådd.

Nye brennere på vei

DinSide har vært i kontakt med importører og distributører, og vi er lovet en rekke nye produkter inn til test de nermeste ukene.

Teacs nye 6X-brenner selges for under kr 4000,- inkl. mva., og har vært etterspurt av flere lesere. Dette produktet er tydeligvis populært. Vi får et testeksemplar så snart distributøren får flere inn på lager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer